Tehtiin lauantaina mökkikeittiöön tuollainen reelinkitanko keittiövälineille. Paikallisen Rautian LVI-osasto pärjäsi siinä missä muutkin ja kaikki tarvittava saatiin kasaan 44 eurolla. Myyjäkin oli heti alussa mukana vaikka mitään putkiremonttia tässä oltukaan tekemässä. Löydettiin tuollaiset kierteelliset putken osat (4.), jotka sai ruuvattua suoraan seinään, joten kiinnitys ratkesi helposti. Ruuviksi olisi tietenkin voinut laittaa leveäkantaisen ruuvin, sellaisen, joka ei reiästä läpi holahda, mutta päädyimme
ohuempaan ruuviin ja brikkaan, niin pysyi porattava reikäkoko saumaan sopivana eikä laattoja tarvinnut rei’ittää. 
Aamukuuklauksella löysin vielä kupariset S-koukut, jotka olivat sopivaa koko luokkaa. Tilaus on vetämässä, ja kun/jos Atlantin yli saapuu, niin kuvailen sitten koko lopputuleman.