Nämä mun järkkäilyt ovat menneet askeleen syvemmälle, pian jo pimeän puolelle. Tsiisus sanon ihan itsekin. Tervetuloa mun paperikauppaan vaan. En pidä itseäni hirveänä tavaran kerääjänä, pystyn oikein helposti luopumaan rojuista ja minimoimaan kaikkea arjessa tarvittavaa. Paitsi: paperitavarat. En kirjoittele kirjeitä, kortteja, pidä päiväkirjaa tai muuta, mutta omistan kuitenkin hyllyllisen aihepiiriin passaavaa materiaalia. Kiva kotitiimari. Vähempikin riittäisi. Seuraavaan kutsu-, joulu- sun muu kortteihin ei sitten kauppaan mennä ja joku vihkoharrastus on keksittävä. Näin on.

Piipahdin aamulla talviloman kunniaksi kirppiskierroksen Kalliossa. Hienot oikeesti vanhat sakset löytyivät Samariasta ja marmorinen servettiteline (ehkä kuitenkin työpöydälle) Emmauksesta. Ja yksi hieno taulu, jonka kuvaan tässä kunhan sen seinälle saan.

// Paper supplies and flea market finds