Olen muistaakseni aiemminkin kertonut olevani pyyheronkeli. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huonosti imevät, liian koppurat tai silmukoiltaan purkaantuvat kylpypyyhkeet. Joteskin alkaa tässä maailmassa olla kyllästynyt kaikkeen sellaseen puolivillaseen tekemiseen. Miksi pitää yleensäkään tehdä jotain, joka ei toimi tai on kertakaikkiaan ala-arvoista laadultaan. Eihän siinä voita kukaan. Mutta joo siis monenmoista pyyhettä on meidän perheessä testattu ja vain yhdet hyvät tarvittaisiin.
Tähän saakka parhaiden pyyhkeiden palkinto on mennyt Pellevävarelle, mutta niiden saatavuus on aika nihkeätä täällä Suomessa. Jokunen vuosi sitten sain Finskun uutuuspyyhkeitä, jotka vuorottelivat noiden Pellevävareiden kanssa. Tänään itse asiassa hoksasin, että nehän ovat kestäneet priimana tosi hyvin. Ei nyt ihan Pellevävaren kauan, mutta kiitettävästi kyllä. Menin sitten saman tien Finlaysonille ja ostin uuden erän. Otin noita Silmuja, joissa on puuvillan lisäksi soijaa tuomassa samettista tuntua ja imukykyä. Saas nähä kuis nyt näiden käy, tiukka kulutuksenkestokokeilu alkoi just nyt.
***
Koukut/hooks from Nomess, henkarit/hangers from Hay.