Kuvapäivitys 2.1. // Nyt kun kotikoneelle pääsin, niin päivitin hitusen noita superhuonolaatuisia puhelinkuvia kameralla otettuihin, älkää siis kummastelko kuvakulmavaihdoksia. Ihan samoja räpsyjä ei kamerasta löytynyt, mutta ne ovat edelleen nähtävillä Instagramissa.

Niin ja kukkatapetista on tullut jo muutamia kyselyjä, niin tiedoksenne, että se on Boråstapeterin Wallpapers by Scandinavian Designers -kokoelmasta ja kuvitus Stig Lindbergin. Sitä myyvät ainakin Värisilmät.

***

Mökkijoulu on nyt vietetty, niukalla varustetasolla, mutta sitäkin enemmän lämmöllä, ilolla ja yhdessä olosta nauttien. Kyllä kannatti puristaa remontti edes tähän pisteeseen, parempaa joulunviettopaikkaa saa hakea. Välipäivät ollaan taas pakerrettu ja urakoitu kaikkien varastojen, ullakoiden ja nikkarointihuoneen siivoukset. Voi mahdoton, miten hauskaa on penkoa vanhoja laatikoita ja tehdä löytöjä. Nyt on jo seivattu ihanat rottinkikorit, joukko Arabian vanhoja ruukkuja, astioita, Sorsakosken aterimia ja niin makeita villahuopia. Kuvailen täs joku hetki, nyt mökkisaunaan! Mukavaa vapaata, kohta on uusi vuosi. Poks!