Hei vinkki Aveceja etsivälle. Käytiin eilen sattumalta Anttilassa ja siellä oli menossa jotkut greisit päivät. Jos joku muukin on kaipaillut tämän kuvion perään, nyt siellä on erä myynnissä edullisesti. Ja huomasin, että samoja saa myös Iittalan nettikaupasta nyt niin kauan kuin tavaraa riittään. Hakekaa pois.
Etsintäkuulutus: nyt tarvitaan vanhaan Högforsiin hellankansi, syvyys harvinaisempi 44 cm. Eli löytyykö kellareista, mökeiltä, vintiltä tai mistään kolosesta joko 43 cm x 44 cm hellankantta + 1 levy tai sitten vaihdetaan uusi koko leveydeltä eli 128 x 44 cm (3 levyä). Ja etsintäkuulutus voimassa vuositolkulla, kunnes löytyy. Ja jos tätä joku uunikorjaaja lukee, saa antaa myös muita korjausehdotuksia. Siinä on siis vanhan kaksiosaisen hellankannen vieressä sellainen tulipesä + pelti, jotka vaihdettaisiin kolmanteen levyyn ja tehtäs alle hellanluukku erikseen. PS. Myös tekijä etsinnässä 😉