Keittiö on tasoa vaille valmis, ja odotuttaa nyt aivan turhan pitkään. Sitä ennen ei saa viimeisteltyä keittiön pistorasioita saatikka hanaa asennettua. Toisaalta eipä meillä ole sitä sähköä niihin koneisiinkaan.
Sunnuntai-aamun iloksi hinkutin kahvinkeittimen. Jos on unohtunut, niin otappa tänään puuhaksi. Miedolla pesuainevedellä ja tiskiharjalla säiliön saa superpuhtaaksi ja etikkavesi liuottaa kalkit pois. Muutama vesikierros sitten keittämällä ja nyt taas vekotin on kuin uusi.
Siitä intoutuneena kuvittelin, että meillä on jo taso ja laittelin tavaroita paikoilleen. Olenko jo muistanut kiitellä luovaa ja idearikasta työpaikkaani täällä. Lounastauollakin siellä vaihtuu mainiot sisustusvinkit. Kiitos R ”Kuin meille tehdystä Palaset ruokailuvälinetelineenä -vinkistä”. Tuohan on loistava. Ei mene laatikkotilaa välinelokeroille eikä tuosta pienetkään aterimet sujahada seinämistä ulos roikkumaan.

We are waiting for kitchen’s table top. It takes too long (as you can see, he hee).