Kylppäri etenee. Harmittaan vaan vietävästi edelleen meidän asunnon viemäritragedia. Meillä on sellaiset rakennepalkit lattiassa, että viemärille (lue wc-istuimelle) on tasan yksi mahdollinen paikka ja mikä hassuinta, ei edes se vanha paikka. Uudet putket ovat paksumpia, niin istuinta joutui hitusen siirtämään ja sen jälkeenkin saadaan laitettua vain seinäwc, vaikka olisin halunnut sellasen old schoolin. No persikka, eilen illalla kun sitten kävin, niin nyt näyttää vielä siltä ettei sitä seinävessasysteemiäkään ole sen viemärin paikan takia saatu tarpeeksi lähelle seinää, joten nyt meillä sitten tulee olemaan jumalattoman syvä kotelointi tolle systeemille. Voi kiesus ja persikka sanon nyt. Salettiin tulee se pönttökin sitten pidemmälle kuin toi suihkuseinä ja mahtuukohan enää edes suihkuun kun allas tulee vastakkaiselle seinälle. Mursu!
Bathroom problems.