Moimoi taas pitkästä aikaa. Varpusilla on hiljaista, kun pikkuvarpu on todella kipeenä ja muutenkin arki aika rassaavaa. Korkeaa kuumetta jatkuu eikä laskua näy. Rampataan lääkärissä vähän väliä ja toivotaan, että olisi nyt vain joku tiukka virus. Mutta jotta kaikki ei menisi mönkään, niin mainostan huomista pihakirppistä.

Käykää huomenna sunnuntaina Sörnäisissä Pääskylänkatu 9 c sisäpihalla pihakirppiksellä. Se on nyt jo toisen kerran, jos muistatte viime vuotisen...Kirppis on auki 10-15:00 ja hiekkalaatikko kaikkien käytössä, joten äiditkin saa ihan rauhassa hengailla. Siellä piti olle meidänkin myymässä, mutta ei nyt ikävä kyllä onnistu. Mutta Varpun vaatteita siellä on ainakin, jos on pikkuisia ostajia… Talo on tuossa Suvilahden naapurissa, joten matkalla Helsinki-päivän konserttiin osuu ihan matkan varrelle.