Tämä päivä oli ihan kuin äitiyslomalla. Päiväkoti oli suljettuna ja vietin päivän Varpun kanssa. Aamulla pakattiin reppu ja lähdettiin perinteiselle kirpputorikierrokselle. Vaille viisi tultiin kotiin ja takana ainakin kahdeksan aarreaittaa. Voi että me tytöt nautittiin. En ollut pitkään aikaan ehtinyt kiertelemään kirppareita ja viikonloppuisin en periaatteesta mene rattaiden kanssa tukottamaan Valtteria sun muita. Tänään kierreltiin entisten kotikulmien lempipaikat ja monta aarretta tarttui mukaan. Varpu sai vanhat sakurat, leikkiastioita, puupalikkakaupungin, minä patalappuja (kuvan joukossa omakin tekele), maljakon, jonka kuvittajaksi paljastui Björn Winblad, leikkuulaudan, ihastuttavaa ristipistofiiliskangasta, suuren ja vanhan Arabian valkoisen kulhon ja isot päreihanuudet, jotka logistiikkasyistä jäivät matkalla mummolaan. Kuvailen noita puuttuneita joku päivä sitten. Lähden hiplailemaan löytöjä ja syömään Varpun kokkailuja muoviastiolta.
Free day, fleamarket finds. Perfect day with Varpu!