Nyt on kodinkoneet tilattu ja perjantaina tulee keittiön puuseppä kylään. Astianpesukoneeksi otettiin Miele, kun niillä pääsee miltei maailman matalimpaan, 4 cm:n sokkeliin (kun minusta se 15 cm on turhaa ja rumaa). En ymmärrä miksi kukaan on alkuaankaan suunnitellut sitä niin korkeaksi ja että se on vielä muotoutunut standardiksi. Jos nyt halutaan suojata ovia vaikka imurin kolhuilta, niin ei meidän suutin ole ainakaan yli tuon 4 cm:n. Sillä sipuli.
Uuniksi otettiin valkoinen Smeg ja jääkaapiksi tuo ihanuus yhtenäisellä ovella. Lieden ostaminen olikin hieman hankalampi. Jos nyt hyvin käy, niin valkoinen kahden keittotason induktio tulee matkalaukussa Ranskan ”gigantista” kaverin mukana, kun mikään suuri merkki ei ole hoksannut sitä rueta valmistamaan saatikka Suomeen myymään. Kyl on markkinat.