photos Petra Bindel / Dwell

Anteeksi. Nyt ei ehdi. Ei millään. Sen verran vauhtia elossamme, että jossain tiloissa pystyin esimerkiksi blackouttaamaan pankkikorttini tunnusluvun, sen jota käytän päivittäin noin 4 kertaa. Taotaan, kun rauta on kuuma, niiko vanha rakas mummo tapas sanoa.
Pienimuotoinen tilanneraportti kuitenkin Varpusten lainapesästä. Kotimme on nyt ilmestynyt Dwell-lehteen ja esimakua saa heidän nettisivuiltaan. Siellä kylläkin vain osa kuvista, mutta makupaloja lehteä odotellessa.  Hauskintahan tässä on se, että he halusivat tulla kuvaamaan ennen remonttia, mutta huippukuvaaja Petra Bindelin käsissä ei tuo keittiökään yhtään pöllöltä näytä.
Toinen mukava uutinen on se, että äiti Varpunen on jatkossa Marimekon suunnittelukilpailussa kymmenen parhaan joukossa. Pisara-säkkituolini/tyynyni pääsee nyt lauantaina valmistukseen ihan Marimekon ompelijoiden avustuksella. Innoissani menen sinne puuhaamaan ja pidän teidät ajan tasalla miten veikeätä oli!
Töissä on mukava hurry päällä, josta luonnollisesti en voi täällä sen enempää hehkuttaa, mutta sanonpa vaan, että kannattaa olla tarkkana. Monessa suhteessa.

Dear English readers, sorry this hurry. I have to recommend Google translate…