ovelta_päin

Yövuoro on saanut vihdoin valmiiksi kylpyhuonesuunnitelman ja tuotevalinnat. Luonnollisesti piti taasen tehdä vähän vaikemman kaavan kautta, jotta varmasti pääsee toimittamaan 4 VTT:n tyypihyväksyntätodistusta, kotelointien rakennekuvia sun muita isännöitsijälle, urakoitsijalle ja rakennusvalvojalle. Jos olisi kyseessä omakotitalo, niin sähän voisit valita hanan kuin hanan sinne omalla vastuulla, mutta koitappa tehdä taloyhtiön yleisurakassa putkikotelointeja, seinähanoja ja -viemäreitä. Lisähaasteen tuo valaistus ja sen vaadittava IP44-luokka. Style, mittojen mukaan ja vedenpitävä. Hoidettu!

Saap nähä kuis Varpusten käy – kaikki paperilla ja paperit kaikilla. Pidän teitä projektissa kartalla ja kerron kuinka putkimiehet väsytetään. Lopputulos esitellään arvanettekin missä. Tarkat tiedot ja sepustukset sitten siellä, mutta matkakuulumisia täällä. Nyt vasta alkaa tylsiä kuvia tulemaan! Niitä ei pelasta edes Canon EOS 60D.

Bathroom plans. Ready to go!