Tärkeintä elämässäni on V, perhe ja läheiset. Siihen perään voi luetella luonnollisesti terveyden, ystävät ja työn. Vuorokaudessani on saman verran tunteja, kun kaikilla muillakin. Perheen kanssa on aikaa aamulla 7:00-8:00 ja illalla 16:30-20:00, ennen kuin V käy nukkumaan. 4,5 tuntia päivässä – surullista, mutta totta. Olen pahoillani, jos joku lukija ei saa nyt minulta tarpeeksi aikaa ja inspiraatiota. Ikävä kyllä Anonyymi, moni asia menee sinun edelle.

Anonyymi kirjoitti…
entinen paras blogi on nykyään ihan kuiva! Sun postauksia odottaa ku kuuta nousevaa ja sitten se on kuva liinasta puussa tai ikkunasta otettu kuva ulos.. plääh ja anteeksi.

Suki kirjoitti…
Kiitos anonyymi rakentavasta kritiikistä. Ikävä kyllä olen mielummin Varpun kanssa leikkipuistossa, kuin kirjoittamassa Sinulle täällä.

Jatkan nyt hieman vielä kotihommia ja kylpyhuoneremonttimme suunnittelua, ennen kuin käyn nukkumaan. Päivitän, kun jotain hauskaa päivittämistä vastaan tulee. Ja kiitos teille, jotka olette jaksaneet roikkua perässä, vaikka arkinen kiire vie aikaa tältä.