Vihdoin jaksoin puuhastella jotain töiden jälkeen. Pakko myöntää, että työpäivät ja lapsiarki imaisee mehuja ja to do. -lista pitenee päivä päivältä. Onneksi joulu potkii pyllylle ja sain vihdoin ommeltua meille ainaskii juhlaliinan. Lunastin työkuvauksista Frösö Handtryckin Coco-kankaan, jonka on suunnitellut Pia Wallen. Sopivan yksinkertainen meidän makuun, mutta tuo ketju tekee kuitenkin juhlavaksi. Niin ja siis ostopaikkana on tämä Textilgalleran-nettikauppa.
Lisäksi tein pieniä joulukokeiluja neonkeltaisesta pahvista. Eikös norsu tuo onnea kotiin?

Finally I got something to do from my To do. -list. When you have a daily work and evenings with kids, you don’t have so much time to your hobbies. I believe it now. Luckily we are having a christmas – that made me to do something away from the list. I sew a wonderful tablecloth from Frösö Handtrycks Coco-fabric, design Pia Wallen. It’s simple and stylish, fits our home and that chain brings some fancy for the christmas celebration.
I also made an elephant from neon cardboard, one christmas idea…Will the elephant bring lucky to the home, was it so?