Meidän putkiremontti alkaa täsmentyä ja ajallisesti evakkomatka alkaa tammikuun puolesta välistä. Suunnitelmat ovat viittä vaille valmiina, mutta muutama asia tarttis vielä löytää. Muistatteko vanhat koulujen ja uimahallien suihkut, sellaiset ylhäältä suihkuavat? Ei siis niitä sadesuihkusuppiloita sun muita uusia retromalleja vaan sellainen Oraksen vanha klassikko. Se suihkuosa oli hieman timantin mallinen, pieni ja oisiko ollut valkoista muovia. Paljon pieniä reikiä siinä ”timantin muotoisessa kärjessä”. Tuossa jalkapallopoikien suihkukuvassa on putkimalli oikein, mutta tuo pää on edelleen liian suuri. Mutta siis jos kenelläkään on tietoa vanhan uimahallin joutavasta suihkusta tai uudesta vastaavasta, niin vinkkejä otetaan vastaan. Paras uusi on tällä hetkellä tuo Damixan seinäputki ja niiden pienin pää, mutta siinäkin on tuollanen saksalaisen muoderni muotoilu kaikkine pyöristyksineen ja kuminystyröineen. Ei voi ottaa.

Myös pieni koti Etelä-Helsingistä vuokrataan edullisesti helmikuun alusta kolmeksi kuukaudeksi. Käy kalustetut/kalustamattomat, pienet/suuret sun muut, pääasia, että lähellä päiväkotia eikä maksaisi paljoa. Kaikki reppureissaajat ja hiihtopummit voivat ehdottaa tyhjillään olevia luukkuja e-mailitse: pikkuvarpu@gmail.com Vuokran lisäksi kohteeseen ilmaista sisustusapua.

Looking for a old shower to our new bathroom. 1970-80’s over head showers from swimming halls or schools. Not those new retro ”rain showers”, very small / cone shower head please.


And small flat to our family from January to end of April because of water pipe renovate.