Saatiin Kaunisteelta ihastuttava uusi kisulipyyhe, eikös ole söötti? Klassinen kalenteripyyhke kuin mummolassa ikään. Voi kun ois ollut jo vuonna 2009, niin oisin tietenkin hankkinut Vlle synttärivuoden mukaan, mutta ei ollut vielä ei. Te joille vuosi tärppää, niin töpinäksi. Pistettiin sitten tallitytön kanssa muutenkin pyyhkeet ojennukseen. Meidän hevoshulluus on edennyt kakkosvaiheeseen. Keinuhevoselle tarjoillaan kumpparit jalassa Brion palikoita muovilautaselta. Iha haa.
PS. Leikattiin lauantaina Lappeenrannassa Vlle otsatukka. Tuli nätti.

We got a beautiful cat kitchen towel from Kauniste, isn’t it nice? The classic calender towel like in my grand mother’s place. I wish there would be year’s 2009 towels, so I could buy one for V, but not this time. You lucky who will give a birth on 2011, buy the towel as a present! 
We organized towels with a horse lover girl. After it she went (rubber boots on her legs) to feed rocking horse with Brio’s wooden blocks. Iha haa!
PS.  Saturday at Lappeenranta we cut a forelock to V. Cute.