Haluaisin meidän uuteen kylpyhuoneeseen tällaiset valaisimet peilin yläpuolelle, mustina tai valkoisina for sure. Kirjoitin House Doctorille tiedustellakseni sopivuutta, mutta pirskatti – ne eivät olekaan roiskeveden pitäviä vaikka uusin Elle interiör olikin ne nostanut kylppärijuttuunsa. No tietty hengeltään sopii teemaan. Harminpaikka.

Menovinkki. Päivälehden museon Suuri seikkailu, Muumit 65 v. -näyttely on kokonaisena huomenna viimeistä päivää. Oli aivan mieletön suksee Vlle.  Ja Kaupungin teatterin lavastamon tekemät seinämaalaukset ja rakennelmat hurmasi äidin ja isinkin. Vanhat graafiset muumipiirrokset ovat omaa luokkaansa eikä niitä pitäisi sekottaa tähän uuteen muumibuumiin, jota tulee muuten korvista. Käykää ehdottomasti näkemässä jättisuurina Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjasta tutut kuvat.

I like a lot of these House Doctor’s pipe-lamps. I like to have those in my new bathroom, but I wrote to the company and asked about water splah resistant (or how you say it in English?). You can’t use these in the wet space even though Elle interior introduced lamps in their bathroom extra. Damn. I understand – Pipe-theme is good in the article, but not useful in a real life.


One more day Moomin-exhibition left. Go and enjoy very talent graphics of old Moomin-boooks.