Kiitos töihin paluu tsemppauksista, osastokehuista, arkikannustuksista ja tunnustuksista. On taas niin paljon kiiteltävää, että ihan nolottaa. Olette kultaisia ja ihania ite, hyvä jos voin blogillani antaa jotain takaisin päin! Ja koitan toki jatkaa tätä töihin mentyäkin, ymmärrettävästi vain hitusen harvemmin päivittelen.

*Poistin tästä Mikkos-aiheen, niin on kaikilla mukavampi mieli. Kiitos kuitenkin kommenteista. Anteeksi niiden poistaminen, pistetään aiheelle piste ja pysytään kepeämmissä tunnelmissa.*

Tänään on vapaapäivä, kiitos ihanan työpaikan ja pehmeän laskun. Oltiin Varpun ja hänen ”poikaystävänsä” kanssa aamulla kaupungilla. Jotta aloitettu rytmi ei mene ihan sekaisin, syötiin ja päikkäreille samaan aikaan kuin tarhassa. Tuossa se tuhisee. Noh, mutta äiti pistää sillä aikaa arkeaan järjestykseen ja purkaa tuntojaan tänne. Hain pitkään haaveilemani Muuton säilyttimen ja uuden Ordning & Redan seinäkalenterin. (Stylet kuviokortit ovat muuten Dog Designin kuoseja – käyppä ihastelemassa.) Nyt pysyy perheen menot omissa sarakkeissa ja tietää missä pitää olla milloinkin. Kun sade loppuu ja isi tulee, lähdetään katsomaan karhuja Senaatintorille. Pus och kram ja hyvää viikonloppua.

Something about ”getting back to work / crying in kindergarden / some grumbling about one mother who claim guilty to me of Varpu’s too early kindergarden age. Feels sad..
New Muuto’s container and Ordning & Reda calender organizes our weekdays.