Käytiin tänään isin kaa rakkausmatkalla Porvoossa. Olimme etsineet Varpulle jo jonkin aikaa Muuramen Jollaa ja nyt sana kiersi ystävien ja tuttavien kautta kotia etsivän sängyn luo Porvooseen. Saatiin peti for free, se kun on jo seilannut samalla periaatteella lapsenhuoneesta toiseen. Laitetaan sitten me vuorostaan eteenpäin, kun käy pieneksi. Aikomuksena oli maalata sänky uudelleen, mutta taikasienen jälkeen se näyttää jo tosi hyvältä. Kiitos Minna. Kierreltiin samalla reissulla myös vähän kirppiksiä (löytyi Varpulle vanhat Benettonin toppapöksyt ja lasten henkareita) ja vietettiin kahden kesken laatuaikaa. Pitkästä aikaa, olipas mukavaa.

Today we got a Jolla-bed for Varpu. We’ve been looking for it quite a long time (used one) and now we heard about one bed for free in Porvoo. It has been in many kids use, but it still goes strong. That Jolla is a classic kids bed here in Finland. We also made few fleamarket finds. Varpu got Benetton’s winter trousers from 1980’s and some hangers.