Eilen kun päästiin siihen shoppailun makuun, niin jatketaan samoilla vinkkilinjoilla. Jos päivät jatkuvat yhtä harmaina niin nautiskelkaa kivojen kauppojen ja ravintoloiden visuaalista tulvaa.
Olen tilannut netistä noita erilaisia 3D-kirjoja. Kuulin, että niitä saa myös Napabooksista, joten piipahdin siellä menneinä päivinä. Itse asiassa olin ostamassa korua, mutta muistin kirja-asiaakin hoidella. Etsin valkoista Trail-kirjaa, mutta sitä ei saanutkaan sieltä, ABCtä ja pilkkukirjaa kylläkin löytyy. Ostin kuitenkin tuon Tatty Divinen jättipinnikorun. Erikiva. Trail tuli sitten netin kautta muutamassa päivässä.
Toinen vinkki samoilla kulmilla on joillekin kuten minulle uusi Kitch. Eerikinkadun prostituutio-ongelma uutisten lomassa vilahti uuden ravintolan nimi, joten pitihän se käydä testaamassa (mainos se on huonompikin mainos). Syöttötuolia ei paikasta löydy eikä oikein lastenruokaa, mutta aikuisten setti olikin sen verran parempi, että toisen kerran mennään. Varpu sai halloumia ja couscousia. Kivat kuvat siellä seinillä ovat Marina Ekroosin.
Toisessa suuntaa kaupunkia sitten pitää muistaa käydä Helsinki secondhandissä katsomassa onko tullut uutta vanhaa kamaa. Jos ei, niin osta ainakin Jenni Tuomisen kuvittama postikortti 2 e.

Cause the days are grays here are few tips to enjoy visual and delicious things in Helsinki. You can find 3D books from Napabook store. There’s also Tatty Divines delightful jewels. On the same hoods you can find a new restaurant called Kitch. Wall art is from Marina Ekroos. Another side of center is Helsinki secondhand were you might do great vintage finds. If not you can always buy a postcard by Jenni Tuominen.