Tiiättekö te tän Navy Chairin? Emeco on alkuaan valmistanut niitä jo 40-luvulta ja käsittääkseni siis ameriikan merivoimien käyttöön. Ne on alumiinia eli kestää vettä, suolaa ja säänvaihtelua. No nyt sitten tätä klassikkotuolia saa uudesta matskusta tehtynä. Coca Cola on tehnyt tollasen kierrätysmallin, toiseen menee tölkit – alumiiniahan nekin- ja toiseen muovipullot. Hyvä kokis. Paljokohan maksaa? En tiiä. Ne alkuperäiset Emecot maksaa 455 e/kpl (harjattu alumiini) ja 1265 e (kiillotettu). Tästä sitten päästää suomalaiseen versioon. Piipahdin tänään Iskussa ja siellä oli tämmöttisii mustia Sees-tuoleja. Itse asiassa luonnossa jotenkin paremman näköisiä kun tuossa kuvassa. Tuli vaan niistä samantien mieleen nämä Emecot. Nuo ei maksa kuin 109 e/kpl.

Emeco’s Navy chair, Coca Cola’s version and Finnish Isku’s look-a-like.