Piipahdettii eilen Cafe Jugendissa. Sen onnistuneeksi kehuttu kahvilaremontti oli jäänyt näkemättä, joten viimeisillä äitiyslomapäivillä päätimme tarkastaa tilanteen. Eikä ollut turha reissu ollenkaan. Tonfiskin kupeista maistui erittäin hyvä latte, kalustus ja sisustus oli hieno yhdistelmä uutta ja vanhaa, ja piste iin päälle oli mustat T-Tabit, jotka oli hankittu kaikkiin kahvilapöytiin. Olen jotenkin aina ajatellut valaisinta vain työpöydälle, mutta sehän näytti aivan mainiolta pöytien päässä. Siitä innostuneena viritin meidänkin tabin tuonne pitkän ruokapöydän päähän. Se ei ole lopullinen sijoituspaikka, mutta valaisee mainiosti kunnes sähkömies on käynyt viimeistelemässä piuhat.
Pieni niksi vielä perään. Meillä on se iso villamatto ruokapöydän alla. Ollaan laitettu tuohon Vn syöttötuolin alle pienempi pyöreä, helposti pestävä ja kopisteltava pikkumatto, niin ei tule isolle niin montaa pesulakeikkaa. Kätsyä.

We visited renovated Cafe Jugend and got an idea of T-Tab lamps new place. Until our electric renovate is ready, T-tab gives a light on the dinner table.
Another tip: I put a smaller round carpet under the V’s chair, so I do not have to wash that big carpet so often. Clever.