Rakastan rumia maljakoita. Niitä 1960 ja -70 lukujen kammotuksia, joita kukaan muu ei huoli kirpparihyllyiltä. Valuvia ja röpelöitä lasitteita, vasurilla tehtyjä kuviointeja sun muuta. Meille saa tulla mun puolesta vaikka kaikki. Nämä olen joskus hankkinut kirppareita yhtä kuvausta varten ja miellyttävät silmääni edelleen. Hauskintahan on sitten kooklailla niitä pohjaleimoja ja jännittää onko oman vaasin arvo vaikka 1 000 euroa. No ei ole. Mutta selvisi, että tuo sininen W. Germany leimalla varustettuna on Scheurich-keramiikkaa ja kyllä siitä useamman kympin voi saada eBayssä. Tuskin on ostajia. Ellei nyt muitakin rumaa rakastavia löydy.

I love ugly vases. Those 1960-70’s horribles which usually are left alone in fleamarket’s shelf. I can give a home. Pouring glazes, ’lefthandmade’ patterns etc. These ones I bought a few years ago for one photoshooting – I still like those very much. The most interesting is to google bottom stamps and find out would those cost about 1000 euros. Not. Anyway I found out the fabric of the blue one. It’s Scheurich. Another ugly lover could pay a few ten euros of it.