Välitiedotus on pakko laittaa, kun saatiin tuo naulakko kattoon. En malta pimittää. Ens’alkuun kiitos pappa kiinnitysavusta, ilman siuta tuo olisi edelleen tuossa lattialla.
Mutta siis naulakon piirsin ite aikanaan remonttipaossa mummolla. Mittailin siellä vanhojen patterien vesiputkia ja liittimiä ja niistä se idea sitten lähti. Taitava hitsarisetä väsäsi osaset mittojen mukaan ja kiinnityslaipat putkien päihin. Tattarisuolta tultiin sitten putket vaunuissa bussilla Varpun kanssa ja kotona kasattiin kokoon. Maalasin helahoidon kolmeen kertaan Miranolilla. Vanha koulupöydänlamppu löytyi joskus Kaivarin Kanuunasta ja sekin maalattiin valkoiseksi. Nyt se toimii tuosta eteisen seinäkatkaisijasta.
Sitten eilen vielä pistäydyin Pinossa ja ostin pari sööttiä korttia eteisen seinää koristamaan. Oikein kivat sanon minä.
Nyt jatkuu lomailu. Terveiset muuten vielä Haltialasta. Käytiin tänään ihastelemassa eläimiä. Varpu rakasti. Käykää ihmeessä, jos on unohtunut. Ja sitten mulla on ollut tänään synttärit. Ihana ylläripiknikki perheen ja ystävien kanssa ja huippuleffa kahdelleen isin kaa. Kiitos rakkaat!
Need to write little bit anyway…I am so in love with our need coat hanger. I draw it some time ago when we lived at grandmother’s place (renovating time). I wondered and measured warmer’s water pipes there and drawed some plans of this. I went to see a welder with a plan and he said – No problem!  I paint it white and added old table lamp which I also paint to white and here it is now. Cool hanger!
Yesterday I also bought two card to hall. Nice ones I think. Those finish our new hall!
No back to holiday. We visited Haltiala farm today and Varpu saw so many animals. She loved. I got a birthday today. We just came home from lovely picnic with family and friends and great movie with father Varpunen. Thank you all my love.