V sai eilen ihanat uudet mööpelit huoneeseensa. Isi Varpunen on piirrellyt pienenä näiden ääressä ja nyt ne pääsevät uuteen kierrokseen meidän kotiin. Täti oli maalannut ne valkoisiksi (taitaa tuntea Varpusten maun). Isi osti päälle hienon kellopelin ihan musiikkiliikkeestä, niin soi varkulla oikein. Laittelin hieman kortteja seinälle kivoilla teipeillä, viirit kattoon ja Pupu-lamppu sai seurakseen sienet. Ja hyllyköstä tuli huojuva torni. Kiitos ajat sitten äänestäneille.

+ kesäleipä, kun on niin kivannäköinen.

PS. Keittiöpostauksen ruohikkoteline on ruotsalaisesta nettikaupasta, öööh, oisko ollut Inreda. Valmistaja Boon, silläkin voi etsikellä!

Yesterday V got new furnitures to her room. Thse are V’s daddy’s old ones and game now back to home. Aunt paint those to white – knows our style for sure, heh. Daddy bought a new glockenspiel to V. I put some cards to wall with a nice tapes, pennant ribbon to ceiling and the shelf came as a ”Huojuva torni” = ”Swaying tower?”


+ summer bread just because it looks so nice!


PS. Early post about kitchen: the grass rack is from Inreda -web store (sweden). Manufacator Boon.