Muistatteko kun kirjoitin siitä sinisen tulemisesta ja varsinkin meidän keittiöön. Noh ihan siihen varsinaiseen paikkaansa se ei perhepalaverin jälkeen päässyt, mutta dippasin sitten kirppistuolin jalat sävyyn. Köyhän versio designtuolista. Kostoksi ostin sitten pikkasen säpäkämmän nahkatakin Kiteen kirpputorilta. Käyttämätön rotsi on ihan Lontoosta ja ollut myynnissä vissiin 30 vuotta, kunnes loppuviimeeksi päätynyt moottoripyöräkaupan kirpputorinurkkaan. Tätä mies ei sitten ihmettelyt yhtään ja jopa kehui reteeksi, mutta keittiöön ei sama sininen sitten sovi. Miehet!

Sitten snadi mainospala. Varpusten perhe sai kuin tilauksesta tähän helleaaltoon testattavaksi tuollaisen AQVIA-hiilihapotusvekottimen. Eihän se lainkaan pöllömpi laite ole, varsinkin jos haluaa vaihtelua tavallisen veden litkimiselle. Ja tietty kun sitä pari pullollista jääkaappiin (tulee siis 2 pulloa mukana) tekee, niin tulee varmasti juotua päivässä riittävästi ja nestetasapaino pysyy kunnossa. Hyvä! Meille laite ei kuitenkaan testin jälkeen jäänyt kahdestakaan syystä. Syy yksi: taapero kainalossa yhdellä kädellä sen käyttäminen, pullon paikalleen kiertäminen ja pois ottaminen, oli hitusen hankalaa. Näitä lapsia kun kannetaan vähän väliä, niin kaikki mikä hoituu yhdellä kädellä, on plussaa. Sopii siis paremmin cooleille sinkuille. Toinen syy on minun minimalistinen maku ja laitteiden minimointivietti. Koitamme tehdä tänne maailman minimalistisinta keittiötä, joten yhtään ylimääräistä vekotinta en saa nyt hankkia. Se pilvipullo on kyllä ihana, sen oisin voinut ottaa. Onkos muilla kokemuksia tai mielipiteitä näistä juomakoneista? Aiemminhan oli se Soda stream (vai mikä?) buumi. Onkos vehkeet vielä kovassa käytössä?
Do you remember my story about blue’s new coming and how I’d like to have it on my new kitchen. Well, didn’t happened so easily. After ”family meeting” I got through only idea of chairs painted legs. It’s fine. Cheap version of design chair. As a revenge I bought same color leather jacket fron flea market – straight from 70’s  London. ”It’s cool” said husband and I am confused. What’s the logic? Men!
Here’s same advertising about AQVIA-soda machine (?) We got it as a test machine and it’s perfect on this heat. Makes me drink enough water! Anyway we didn’t bought that cause I noticed few problems to use it with baby. You want to use everything with one hand because of baby and that was difficult with this..and another cause was my minimalism urge. I can’t take any unneccessary apparatus to our kitchen! Anyway that cloud bottle is nice!