Maatila-aihe jatkuu meillä. Minulla oli pikasiivouspäivä ja sain vihdoin viimein laitettua esille uudet keittiöpyyhkeet. Tai siis tuon maatilan nyt ja toinen myöhemmin. Sain ne Onnea uuteen kotiin -lahjaksi Kaunisteelta. Erittäin kivat, eikö totta! Meillä vaan nyt opetellaan ammuuta ja bää bäätä joka nurkassa. Seuraavana siirrymme keittiöaiheisen sanavaraston kartuttamiseen.
Toinen hommeli näin siivouspäivän kunniaksi. Olen joskus tilannut tuolta Envelopelta Blue mountain -tyynyliinan. Se on kuvitukseltaan hieno kun mikä, mutta laatu haisee. Varsinkaan kissakotiin tuo ei käy, kun se imee itteensä kaikki karvat. Argh. Joten suoritamme arvonnan kerran pestystä tyynyliinasta. Priima on, kunhan vähän tarrarullailen. Kissattomat ja koirattomat saisivat tuosta kyllä kivan tyynyn. Aiheeseen passaavasti kirjoita kommenttikenttään paras siivousniksisi, niin täältä pesee ja linkoo tyylikäs karvankerääjä!

Farm-subject continues. I had a cleaning day and finally got these beautiful Kauniste kitchen towels to use. Varpu can learn ammuu-u-u and bää-bää-bää from it and after it we can start to learn kitchen words.
Another subject of Envelop -pillow cases. Sometime ago I ordered this Blue mountain pillowcase. It looks so fresh and trendy, but quality stinks. It get all the cat hair into it and looks no so cool after it. So now we keep a lottery! Once washed pillowcase is maybe coming to you! Just write your the best cleaning tip to comment field and let see who gets the cat/dog hair collector! Luck, luck!