Viime juhannuksena odotettiin turvoksissa Varpun syntymää. Erityisiä lapsiperheen juhannustraditioita ei meille ole ehtinyt muotoutumaan, joten käytettiin tämäkin keskikesänjuhla hyödyllisesti muuttolaatikoiden purkamiseen. Nyt sunnuntaiaamuna näyttäisi olevan valmista.

Mattodilemma sai helpotusta rakkaalta mupulta (=mummopuoli, jos joku muukaan ei ollut kuullut sanaa ennen). Isin mummon risaiset lakanat ja lakkautetun oppimateriaalikeskuksen sivistävien VHS-kasettien nauhat ovat kutoutuneet täydelliseksi matoksi. Suuri kiitos H!

Last midsummer we expected Varpu’s birth, so we don’t have any special midsummer traditions yet. This year we spent midsummer festival with moving-boxes and finally got rid off those.
Our carpet dilemma got relief from mupu (stepgrandmother?) Dad’s granny’s old sheets and closed educational center’s VHS cassettes tapes are now in perfect carpet. Thank you H!