No niin. Nyt nousi äitipisteet niin ettei mitään! Meiltä löytyi alakerrasta asuntokohtaiset ruokakellarit. Nyt tämä äiti päätti ryhtyä oikein perinteiseksi kotiäidiksi, pistää ruokakellarin kuntoon ja hankkia sinne talven varalle jos jonkinmoista. Ainakin peruna- ja porkkanasäkit, hillot ja mummon mehut. Tietenkin tonnikalaa tölkkitolkulla, niin on sitten makaroonille maustetta.
Kellari oli kaameessa kunnossa ja pidettyä tähän saakka vain viini- ja halkovarastona. Siivouspuuskan, hyllyjen päällystämisen ja uuden valaistuksen jälkeen siitä tuli kelpo paikka. Hävitin ison viinipullohyllykön ja kasasin pienemmistä tornin oven suuhun. Siskolta tulee vielä vanha valkoinen räsymatto lattialle. Ohlssonilta löytyi roikkavalon lisäksi nerokkaita johtoklipsuja. Ne laitetaan superjämäkällä teipillä seinään ja piuhat pysyvät kiepillä. Hyvä!

Now I got a great mother points! We found a food cellars from the ground floor. Now this mother decided to take the role of traditional home mother and arrange food cellar ready for the winter. I need to buy the potato and carrot bags, jams and juices for sure. And of course lots of tuna, so we have something to eat with macaroni.
Basement was a terrible and kept only as ahe wine and log storage. I cleaned it, covered the shelves, bought a new light and it came a decent place. Later I will get a old white rag rug on the floor. I found genious clips for light wires from Claes Ohlsson. Good!