Uuteen kotiin tuli edullisin ja huomaamattomin kirjahylly evö. Sovellan kiskot on jo ollut niin kauan pannassa, että julistetaan niille nyt uusi nousu! Seinäkiskot saatiin purkutalosta, kannattimet pilkkahintaan Huuto.netistä (maalasin ne itse valkoisiksi) ja hyllyt on Ikean halvimmat. Tässä kompleksissa tuo hyllystö on miltei näkymätön ja se se juju onkin. Kirjat sun muut vähän niiko leijuilee siinä. Koko hommaan upposi kaikki kirjat, dvd:t ja toimistotavarat. Peltilaatikoissa on postikortit ja kirjekuoret, valokuvat, käyttöohjeet ja takuulappuset sun muut. Ah tätä järkkäilyn intoa!

PS. Nörtit hei. Miten mä saa suurempia kuvia? Uuden kodin kunniaksi voisin vähän pistää isotellen, mutta mä en löydä mitenkä. Mulla on se simppelein bloggerin pohja. KIITOS AVUSTA!
Our new book shelf is almost invisible and surely the cheapest! Sovella’s rails I got from one demolition house, stands I bought from Huuto.net a ridiculously low price and the shelfs are Ikea’s cheapest. Result is almost an invisible and that’s the trick! I organized books, DVDs and office goods. Envelopes, postcards, photos, instruction manuals and things like that are in tin boxes. Ah – I love this organizing!