Terveisiä remonttipaosta. Ei ole omaa konetta, ei kameraa sun muuta, joten tehdään tällainen pikakuuluminen valmiskuvalla.
Lattia on korjattu Tikkurilan toimesta, rahat palautettu ja muutto maanantaina. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja uusi lattia hieno, kiiltävä, peittävä ja valkoinen.
Pelastin mummin tulevalta pihakirppikseltä toisen Malm-yöpöydän ja päätin maalata sen samalla tummanharmaalla sävyllä kuin ulko-ovemme ja vaatekaappien takaseinät. Siitä tulee kelpo lipasto keskimmäiseen vaatekomeroon rekkitankojen alle.

Greetings from the renovation exile. I don’t have an own computer or camera here, that’s one reason for silence. Another is THE HUGE TO DO -list.The floor is repaired by Tikkurila, the money returned and we’re moving on Monday. Now we have a fine, new, glossy and white floor – finally.I saved one Malm-bedside table from grandma’s flea market stuff. I decided to paint it the same dark gray color as our door and wardrobe’s back walls. It will be a decent chest in wardrobe.