Etteikö remontti olisi mennytkin liian hyvin.
Aikataulu etuajassa, ei yhtää riitaa miehen kanssa ja kaunista tuli. Kunnes:

Tikkurila myy sontaa 9 litran ämpäreissä. Akva ei peitä, vaikka nyt on vedetty 5 maalikerrosta. Kuten tekninen neuvonta tunnusti kiristelyn jälkeen, se myös uuttaa juuri varsinkin tammen ja saarnen omia väriä irti. Mulla on rakot käsissä, itku kurkussa, voimat lopussa ja ainoa mitä voi tehdä, on odottaa 10 vuorokautta maalin kuivumista, hioa se pois ja vaihtaa toiseen kamaan. Mahtavaa kuulla näin jälkikäteen. Ja en siis todellakaan halua senttiäkään läpikuultavaa jälkeä! Jos haluisin, ostaisin petsiä perkele!

Floor is a katastrof. The paint do not cover wood’s color as it should. It’s because of water soluble (?) paint and oak which extract own color with it (said the paint facturer’s tecnical support and admit that they sell poor stuff!). Nice to know afterwards. Now we need to wait 10 days to get these layers to dry, grind it away and paint again with different paint. F**K!