Hulluna järkkärinä olen suunnitellut tarkoin, mitä mihinkin komeroon pistetään. Asunnossa on alkuperäisinä neljä pystykomeroa ja yksi yläkaappi. Olen päättänyt saada meidän perheen säilytettävät mahtumaan näihin. Lipastoja saa ostaa, mutta yhtään lastulevykomeroa ei meidän kotiin tule. Varpun huoneessa on kolmen komeron seinusta, joista kaksi on vaatekaappia, oikean reunimmainen reilusti suurempi vaatehuone. Nyt ois sinne planeerattu uudet sisusteet ja meidän rojut. Loput vinttiin.

PS. Haluaako kukaan ostaa Elfan peililiukuovet, 2 kpl (yhden oven mitat n. 77 x 248 cm) + ylä- ja alakiskot? 100 e ja itse nouto.


As a grazy organizer I have planned carefully what I will put in those closets. The apartment have 4 original closets and I decided that our family’s stuff have to fit in those. There is these three closet in Varpu’s room, two smaller and one larger walk-in closet.