Olen unohtanut muuttohässäköissä uutisoida niinkin tärkeän asian, kun että V kävelee nyt. Muutama ilta takaperin V käpötteli 14 askelta ilman mitään tuolilta toiselle. Treenit jatkuvat ja vauhtia lisätään koko ajan. Mummi vahtii ja Siiri-kissa juoksee karkuun. Vauvakirjaan merkattava ikä siis 10 kk.
Naapuri Fidalta löyty muuten söötti lasten jakkara 7 e. Kerrotteko, jos näätte näitä pikkuruisia jossain, kun voisipa olla hauskaa hankkia useampia.

In all this moving stuff I forgot to tell that V, 10 months, learned to walk! Few days ago she took 14 steps from another chair to another. Training continues, grandmother keeps an eye on, Siiri-cat runs away…
I found a little stool from Fida flea market. 7 euros only. Please let me know if you see these somewhere here in Finland. It would be nice to get more..