Oltiin eilen katsatamassa Marimekon syksyä. Ah. Kaunista. Itse ihastuin suunnattomasti noihin Sukat makkaralla -juomalaseihin, jalallisista en niin tykkään, niin en laita edes kuvaa. Kaadin on nappijuttu. Kankaatkin olivat stylejä, mutta värimaailma niin tumman syksyinen eiliseen aurinkoiseen päivään. Oli vaikea ottaa, kun ois halunnut kaikkea kirkasta ja värikästä sun muuta. Mutta arvatkaa mikä oli parasta, siis henkiläkohtaisesti. Sori Jotex, mutta nyt löytyi meidän parvekkeelle matto. Piru, kun mulla ei ollut kameraa mukana, mutta Marimekolta tulee aivan ihania räsymattoja kesällä. Kierrätetty kangasjämistä, mikä tekee niistä vieläkin haluttavampia. Musta-valko-harmaa ruudullinen tulee meille heti, kun ne kauppaan ilmestyvät. Ihan sama, vaikka vettä sataa ja matto pitää rullata suojaan. On se vaan niin hieno, että sen vaivan näkee. Ja kiitos Marimekko ihanasta lahjatyynystä ja kiitos ystävälle, joka lahjoitti omansa minulle, kun kaksin on aina kaunihimpi.

Marimekko’s autum 2010! Lovely fabrics, new classes and something about rug mat which I don’t have photos yet, but I will buy it and then you see. And pillows which we got as a present. Thank you!