Väliterveiset mummolasta. Vanha koti on nyt tyhjä, puts plank ja uuteen kotiin saadaan avaimet viimeistään tiistaina. Sitten katsotaan, miltäs se meidän unelma nyt sitten oikeasti näyttääkään. Mä ajattelin olla laittamatta tätä konetta seinään tässä välillä, mutta kun jouduin kaivelemaan yksiä suunnitelmia, niin samahan tuo oli jättää pyörimään. Täällä sitä suhataan mummin ikkunalaudalla. Viime yönä sitten viimeistelin uuden kodin suunnitelmat ja nyt vaan kun pääsis hommiin. Viimeiset päivät ovat piinaavia.
Yritän myös etsiä uutta olohuoneen mattoa, kun mulla on kuppi täysi, kun joka ikisellä on sama. Onhan se hieno, mutta ei enää sitten, kun kaikissa blogikodeissa vilahtaa. Uusi Skönari esittelee ainakin Himlalta stylen ohutraitasen tai Åhlensilta ostettavan mustavalkokelimin (laittas kaksi rinnakkain). Oiskohan niistä jompi kumpi meidän uusi matto. Ja pitääkö tässä nyt vielä Ruotsiin ennättää, heh.

Regards from Grandmother’s place. Old home is empty and cleaned. We will get keys to the new home at Tuesday. Then we’ll see was it really our dream home or not. I thought that I can live without computer these days, but I forgot one interior design work into it and I needed to get those yesterday. Then I left the computer open (working at my mom’s window table) and last night finished out new home’s plans…I wish we could be there already!
Another thing. I have to find a new matt, now it feels so…I had a little time to read another finnish interior blogs and now it seems that everyone have a same matt. Not so nice. There were new stylish matts in the latest Sköna Hem. Himla have a cool thin stripe matt and Åhlens sells that black-white kelim (would need two of those). Maybe another could be mine. Do I have to find a time to Stockholm-trip…argh!