V:n huoneeseen tulee kirjahyllyksi tuollaiset MDF:stä tehdyt laatikot, jotka maalaan tietty valkoisiksi. Alkuaan olin varma, että rakennan tuollaisen toteemin. Kaikki osat kiinnitetään siis seinälle ja kuvitan sen sitten toteemipaalun näköiseksi. Pyörittelin tuossa äsken noita osasia ja päätin vielä kysyä teidän suosikkia. Nuo pystysuuntaiset viritelmät tulevat siis lattiasta noin 30 cm ja siitä ylöspäin tyhjälle seinälle, kun taas vaaka- ja neliöasetelmat tulisi sängyn yläpuolelle. Kuvitelkaa kaikki nyt siis valkoisella taustalla ja valkoisina lokeroina.

I will make V’s room bookshelf of these MDF boxes (I’ll paint those white). First I had an idea of totem (toteemi), but now I made few another positions. I will decorate that totem with black tapes to look a like totem =). Which one you prefer? All the vertical positions will come about 30 cm from the floor, anothers will come to above V’s bed. And think those on white on white wall.