Nyt alkoi pakkaus. 2 kk etukäteen, mutta ihana käydä kaapit läpi rauhassa ja putsailla tavarat ennen kuin laittaa laatikkoon. Hullu. Järkkäri. Uuteen kotiin ei vanhat kärähtäneet paistolasta enää tule, uunin lämmöstä kulmansa sulattanut munakellokin saa jäädä. Kattilat voisi olla samaa sarjaa ja siivilä style ja kompaktin kokoinen. Tein jo ostoslistan, jonka toteutan kun olen myynyt vanhat (en siis niitä kärähtäneitä paistolastoja) ensiksi kirpparilla. Varasin juuri Vallilasta pöydän toukokuulle. Sunnuntaina 16.5. Varpusen äiti myy rojut pois, joten merkatkaa kalenteriin ja tulkaa hakemaan. Toisen roska on toisen aarre.

Now I started to pack. 2 months before, but I love to use time to empty cupboards, tidy things before I put those in the boxes. Crazy organizer. Burned spatulas won’t come to the new home, and melted kitchen timer is ready to trash can. Boilers could be the same series and strainer style and compact size. I already made a shopping list, which I make true when I first sold the old stuff at a flea market. I just booked Vallila flea market’s table for May. Sunday 16.5. mother Varpunen sells there, mark it to the calendar and welcome to buy. ”Another’s trash is another’s treasure” or how would it say…