No niin. Otetaan uudelleen, mutta ei ihan niin avoimesti. Innokkaana laulelin liikaa, joten nyt sellainen yksityisempi versio uudesta kodista.
Löysimme siis 3h+k+parveke kodin, johon pääsemme muuttamaan kesäkuun alussa. Tietenkin aluksi pintaremonttia, joten varmaan juhannuksena olisi jotain kodinomaista näytettävää. Ja ettei remppaamisesta pääse niin helpolla, tulossa on putkiremontti ja samalla keittiön uusiminen palttia rallaa vuoden sisään. Mutta saapahan mieleistä.
Kun käytiin aiemmin tämä neliömääräkeskustelu, niin tämä meidän on nyt se kompakti kaupunkikoti eli jatketaan pienesti. Ne sataneliöiset eivät ole meidän (kukkaron) juttu. Mutta neliöt ovat pohjassa todella fiksusti, siinä syy, miksi roikuttiin kohteessa kynsin hampain. Tästä siis olimme jättäneet sen ensimmäisen tarjouksenkin.

Well. Let’s do this subject again, but not so openly. This is a private version of the new home.
So we found 3 room+kitchen+balcony to where we can move in the beginning of June. Of course first some renovating, so in midsummer here is something to show. Sure I will post some renovating stories too. And in this year we also renovate totally bathroom and kitchen, because there will be waterpipe repair coming.
I held earlier that debate of home’s square meters. This new home keeps old style: compact urban home in the city. The bigger homes are not ours (purse’s) thing. But the room plan is VERY good in this, that why we really wanted this home. It is the same apartment where we left one offer before.