Kesäpelit valmistuivat! Saimme sukulaisilta vanhat rattaat sijoitukseen ja lupasin pitää niistä hyvää huolta. Palttiarallaa 30 vuodessa oli rattaat saanut hometahroja ja ruostetta, joten patapata viuhui ja piimä haisi. Eka piimäerä ei tuottanut toivottua tulosta, joten noudatin toisessa erässä 24 tunnin sääntöä. Siinä ajassa piimän bakteerit syövät homeen puts plank. No muutama täppä jäi, mutta niissä ei ainakaan enää home elä. Istuinpahvi oli myös aikamoinen sienirihmasto, joten se lensi mäkeen ja tilalle isi teki taipuisasta vaahtoPVC:stä uuden. Pehmusteeksi ja pepun lämmikkeeksi vaihdettiin retkipatjanpala. Ne täytteet eivät sadetta säikähdä eivätkä homehdu. Muutaman pahimman tahran peitin tummanruskeilla tilkuilla ja loppuviimeeksi kanttasin kankaat uudella tummanruskealla nauhalla. Hienot tuli. Ihan kuin tuo kirahvi.

Old->new. We got this old stroller from our relatives and I promised to take good care of it. In 30 years stroller had grown some mould stains and rust. I cleaned the mould with sour milk (in 24 hours sour milk took most of the mould away). The sitting plate had also gone bad so father Varpunen crafted new one from plastic. Padding was made out of trek mattres. I used brown patches to cover some remaining stains and sew brown ribbon around the edges. Outcome was sweet. And so is the giraffe.