V:n huoneen sisustus on pian valmiina. Tällaisena hätähousuna se on rakennettu jo pian olohuoneeseen. Ei varmasti yllätys, että inkahenkeä on tulossa. Halusin Vn huoneeseen teltan. Nähtiin eilen Minnan kanssa ja sain häneltä kaavat heidän leikkiteltastaan. Kiitos tuhannesti! Tein sen 80% kokoisena johtuen siitä, että harjanvarret ovat 140 cm eikä vaadittavat 180 cm. Pienensin sitten kaikkia mittoja suhteessa. Voi sanoa, että helpolla ei tullut. Parit itkutkin itkettiin, mutta siinä se nyt tönöttää, meidän Pikku Kukan oman tiipii. Tai oisiko tällä hetkellä osuvampi nimi Roikkuu Jalassa.

Pääsin vihdoin käymään Pumpkinin uudessa liikkeessä Eerikinkadulla. Sinne on tullut myyntiin noita jo Habitaressa ihailemiani Ilmiriita-tekstiilejä, joten yksi jättityyny tuli Vn huoneeseen ostettua. Seuraavissa juhlissa sitten toinen ja kolmas.
Käytiin vielä mummin ja papan kanssa ostamassa VLle kevät takki ja hieno löytyikin. Shootaan modee tässä joku päivä, mutta annetaan esimakuna noi kevään aurinkolasit.

V’s room decor will soon be ready. Because I am such a hurry-hurry-mother it is already built in our living room. It’s certainly not a surprise that inka patterns are coming. I met Minna yesterday and got the formulas of her kid’s play tent. I made it 80% smaller because the sticks were shorter than in original. The tent didn’t come easy. Some crying and staying up too late, but here it is: our Minnehaha’s Teepee. Or should the name be Hangs in the Leg.
Yesterday I finally visit the new store Pumpkin at Eerikinkatu. I bought that Ilmiriita-pillowcase from there. After it we went with grandma and grandpa to buy V’s spring jacket. We found very cool one, I will take some pictures here some day. Here is some foretaste with spring sunglasses.