Lokakuussa alkoi salainen kuvitusprojekti ja tuotos pullahti nyt uunista. Sukin ensimmäiset levynkannet ovat tässä – tät tä dät tä dää! Penikkatauti: yy kaa koo nee. Punkkia lapsille!

Tuo stailailu on vähän niiko veressä, mutta nyt pääsin sen lisäksi koittamaan taittamista. (Graafisesta suunnittelusta en kouluttamattomana puhuisi) Ja supersuuret kiitokset Pisarapilvelle valokuvaamisesta, sinun lätty odottaa täällä.
PS. Isi Varpunen soittaa kitaraa.
PSS. Levyä voi tilata täältä: www.myspace.com/penikkatauti
In October began a secret artwork project. Suki’s first cd covers are here! Penikkatauti: yy kaa koo nee. Punk for kids! I can do styling for sure, but now I tried also some (unskilled) graphic design. And super big thanks Pisarapilvi for photography, you’re cd is waiting for here. PS. Dad Varpunen plays guitar.
PSS. You can order cd from here:
www.myspace.com/penikkatauti