Nyt on kritiikinpaikka. Onko joku muukin sitä mieltä, että Moccamaster ei todellakaan ole huippukeitin? Kyllä se kuuman kahvin keittää, mutta siihen se sitten jääkin. Mä olen niin kettuuntunut tuohon meidän laitteeseen. Alun alkuakaan ei tippalukko ole pitänyt ja aina on työtaso ja lämpölevy ihan kahvissa. Valitin tietenkin maahantuojalle ja sieltä tulikin salamana uusi suodatinpussisuppilohässäkkä ilman sen suurempia selityksiä, kiitos siitä. Mutta eipä toimi yhtään sen paremmin. Tuossa mallissa siis valikoidaan suppilon tippalukosta joko raksi, puolipallo tai pallo. Ihan p***a. Lisäksi se lasikannu pissii, kun on täynnä. Ensimmäinen vieras saa aina kahvit pöydälle. Kiva.
Eilen sitten töissä tutustuin mallin termosversioon. Vielä surkeempi. Kun kahvi on tippunut termariin ja siihen laittaa sen korkin päälle, niin kannu ei mahdu enää laitteeseen vaan pitää jättää tököttämään siihen keittimen viereen. Ja niin p***a kuin se tippalukko on, niin siinä se sitten iloisesti tiputtelee vieressä suoraan olemattomalle muoviläppäalustalle ja pitkin pöytiä.
Sataa vettä ja kiukuttaa eikä tuo aamukahvin keitto ainakaan piristänyt.

Moccamaster is crap! Too angry to translate. Here’s help: http://translate.google.com. I go to snarln on my own…