Vanhaan kotiin jää avonainen astiahylly, joka on ollut pelastus tällaiselle astiahamstraajalle. Haluaisin uuteen kotiin jonkin avohyllykön keittiöön. Olen inhonnut tuota metallilankaista Metro-klassikkoa, mutta nyt harkitsen sitä ihan vakavasti. Zarro myy tai möi ainakin joskus (onko kenelläkään tietoa saatavuudesta tai hinnasta nykyään?) ja Witreltä saa vastaavaa myös (hitusen alle 300 e.) Tuossa yhdessä kuvassa on hieno tuo turkoosi metallihyllykkö, miksei voisi tuunata jostain vanhasta varastohyllystä. Tiiä tuota.

We have to leave a home-made kitchen shelf to our old home. It was great help for such dish collector (?) as me. I’d like to have a open shelf to new home as well. I hated that classic Metro-shelf for a long time, but now I could take it to my home. Zarro sell or sold it some time ago here in Helsinki and now you can buy one also from Witre, about 300 e. In the last picture there’s nice turquoise shelf, maybe I make that kind of from old office shelf. Don’t know…