Meillä oli eilen V:n kanssa sisustusliikekierros. Tikau on muuttanut Vuorimiehenkadulle ja käytiin katsomassa uusi liike. Siihen yhteyteen tulee vielä pikkukahvilakin, mahtavaa. Voikun oli nätti ja paljon taasen ihanaa tavaraa tarjolla. Ostettiin Varpulle tuollainen söötti hippo, 21 e, joka aukeaa matkatyynyksi. Tietenkin luomupuuvillaa.
Iltapäivästä saatiin isi mukaan ja piipahdettiin vielä Kierrätyskeskuksella. Siellä törrötti 5 e:lla Tamtam-jakkara (Henry Massonnet 1968). Onhan tuo hurjan värinen, mutta mä uskon, että se löytää kyllä paikkansa…

Yesterday we took furnishings shop tour with V. Tikau has moved to the new address. Shop was pretty! I bought such a cute hippo, 21 e, to V. It opens as a travel pillow. And organic cotton of course.
Dad joined us in the afternoon and we went to Kierrätyskeskus. There was old Tamtam stool (Henry Masson, 1968) only 5 e. It’s almost too crazy color for me, but I believe it will find a place…