No niin, tulossa gallup, tämä asuntojahti kun saa nyt vuorostaan pohtimaan pinta-ala-asioita. Varpuset ovat mahtuneet hienosti ahtaalle kuin mitkä, mutta tilannehan ei ole sama muutaman vuoden päästä, kun tuo tirpana tarvitsee lisää tilaa. Hassuinta tässä toivottomassa asunnon etsinnässä on se, että lisätilasta haaveilevat lähtevätkin kohta vuokralle tätä pesää pienempään pönttöön.

Mutta siis paljonko teillä on kodeissa neliöitä ja asukkeja? Tässä tiukassa hintakilpailussa joutuu miettimään sitäkin, että avarista ja suurista huoneista nautiskeleva kohtaa joku päivä putkiremontin ja julkisivujen maksun niiden ihanien neliöiden mukaan. Ja kuinkas se suu sitten pannaan, kun samaan 10 vuoden sisään tehdään molemmat iso rempat 80 neliön mukaan. Alaspäin. Veikkaisin.

Meitä on nyt 2 aikuista + vauva = 48 neliötä = liian pieni. Entä teillä?

Here is a a poll! This apartment yacht turns to consider the square meters. Varpunen-family have nicely fit in small apartment, but that can’t be the same a few years from now, when Varpu needs more (own) space. The funniest in this desperate house search is that the extra space dream turns soon to a even smaller rent flat.

So how much do you have space and people in your home? In this house hunt you have to think that all those lovely empty spaces will cost huge amount when the house needs facade or water pipe + sewerage renovation. What can you do if you get in 10 years both huge renovations and have 80 square meters…bankruptcy.

Now we have 2 adults + baby and 48 square meters = too small. What about you?