Lohduttakaa nyt äidit toista mäessä. Onko muillakin tätä jatkuvaa lapsen flunssaa ja turssaamista? Ennen puolen vuoden ikää ei mitään ja sitten alkaa hirveä hulabaloo. Meillä on nyt alkamassa viides viikko, sisältäen yhden korvatulehduksen ja neljä lääkärikäyntiä erinnäisissä paikoissa. Nuhaa, rohinaa, yskää, räkää, tukkosta, vetistä, ihan kaikkee. Yksi lääkäri lohdutti, että kun nyt sairastaa, niin on sitten koululaisena terve.


No onneksi nuhanenän päikkäreitä lämmittää nyt uusi huopa. Niitä Suenosin pussilakanoita (meillä ne jääkarhu ja jätski) saa nyt suomalaisesta nettikaupasta. Sieltä myös tuo huopa ja yhdet kolmannetkin lakanat, jotka esittelen later. Nuo on niin nameja! Tuo harmaa tuolla huppu päässä on V, vieressä meidän vanhin ja karvasin lapsi Api.


Mothers, help me please! Is there any other who’s baby is having a flu all a time? V was so healthy untill she turned 6 months. Then started this terrific hulabaloo. We are now entering fifth week, including one otitis and four doctor visits. Rhinitis, stuffy and cough 24/7.
Fortunately new blanket warms our afternoon nap. Now you can get those fabulous Suenos bedlinen (we have those a polar bear and ice cream) from Finnish online store. That felt is also from there and third bedlinens which I show you later. That gray hooded girl is V next to Api, our the oldest and hairiest child.