Bose: Acoustimass® 3 speaker system (440 e/setti)

Genelec: 8020A Aktiivinen 2-tiekaiutin (365 e/kpl) tai hitusen isompi Genelec 8030A Aktiivinen 2-tiekaiutin 8030A (556 e/kpl)

Amphion: Helium 3 (325 e/kpl)

Amphion: Ion (350 e/kpl)

En ymmärrrä kamalan paljon kaiuttimien päälle, mutta sen tiedän että nuo vanhat mustat möhköt eivät tule seuraavaan kotiin. Sillä sipuli. Löysin neljät silmääni sopivat pömpelit musiikin kuunteluun. Emme siis todellakaan aio tehdä mitään kotiteatterihässäkkää. Ne on juntteja. Hei kaikki hifistelijät, tai nykyään vissiin high endailijat, mitkä noista sopisivat teknisiltä vaatimuksiltaan parhaiten pieneen olohuoneeseen ja ihan tavalliseen musiikin kuunteluun? Ja siis Bosen settiä lukuun ottamatta muita tulisi kaksi kipaletta. Kiitos avusta tietäjille!

I don’t understand much about speakers, but I do know that those old huge black uglies do not come to the next home. I found four suitable and beautiful one for music listening. We really don’t want any home theater things. Those are stupid. Now all hifi guys, which of these would fit best in a small living room and for a normal music listening? Thanks for your help!