Hyvää huomenta. Meillä on nyt ollut viikon uusi rytmi. Varpu ryhtyy nukkumaan 19:30 ja herää aamulla kuuden aikoihin. Mitään opettelua tähän ei tullut, yksi ilta hän vain torkahti vellin jälkeen ja heräsi aamulla. Se meni helposti.

No asuntoasiat eivät sitten menekään helposti. Me ollaan kierretty nyt niin monta näyttöä että. Käyty vilkaisemassa uudet heti ja niiden välissä kuukausi tolkulla myynnissä olleet asunnot. Ilmoitukset on selattu satakymmenen kertaa läpi, jos niistä nyt kuitenkin ois johonkin. Ihan oksettaa. Aamukahvilla lohduttaa tuo Tukholmalaisten kyyhkyläisten opus.
Käytiin muuten joku aika sitten katsomassa se M.C. Escher. Menkää ihmeessä viettämään sunnuntaita sinne, jos ei ole muuta. Me mennään mökkimessuille.
PS. Kiitos kaikille kaiutinasiantuntijoille. Käytiin eilen koekuuntelemassa ja nyt ovat loppusuoralla Aureliat ja Amphionit. Kiitos, kiitos korvaamattomat!

Good morning. We have now a new rhythm. Varpu gets to sleep about 19:30 and wakes up in the morning at 06:00. We didn’t have any learning to this, one evening she just fall a sleep after gruel and woke up at the morning. It was easy.
Well things with new home do not go so easily. We have visited tens apatments at all around downtown. New ones and those which been weeks on sale. Nothing. We have read announcements hundred times if there will be something what we haven’t notice. Makes me sick! This book brings comfort to our morning: Stockholm’s love apartments.
Some time ago we visited M.C. Escher’s exhibition at Amos Anderson. Go to spend the Sunday there, if you don’t have anything else. It’s nice one! We will go to the ”summer cottage -fairs”.