Eilen oli taasen vintagemessut. Olin jonossa jo vaille 11, kun aikainen lintu madon syö. No ei ollut etsimiäni matoja siellä. Muuta kivaa kyllä. Helsinki Second handillä oli mahtavat Wegnerin Y-tuolit messuhintaan 400 e/kpl, mutta ei nyt meillä ole tarvetta. M2 Design oli koristemaalannut hauskoja lautasia ja Loftiksella oli sööttejä lampunvarjostimia jonkun lastenhuoneeseen. Alakerrassa oli Mikko Helannon osasto, joka oli pullollaan fiftarileluja ja pikkupöytiä. Parasta alhaalla oli nuo vanhat kerholaukut. Jos Varpu oli yhtään vanhempi oisin ostanut tuollaisen. 25 e maksoi ja jos vielä myöhemmin haluaa, niin voi laittaa meiliä taru.kilpinen(at)wippies.fi. Kotimaista tekoa, hyvä, hyvä.
Yesterday I visited Helsinki vintage fairs. I was an early bird, but couldn’t find what I was looking for…Even though there was something else. Helsinki Second hand has two beautiful Wegner’s Y-chair, price 400 €/each. M2 Design has made cute plates and Loftis has cool retro lamp shades to kid’s room for example. Mikko Helanto sells those little tables from 50’s. Downstairs there was old style kid’s bags, 25 e, you can order those taru.kilpinen(at)wippies.fi.